My Cute little baby boy

By: Ibu Danish

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-May-2008 13:24 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highland - 16-17 Feb 2008

Lata Iskandar
Lata Iskandar
Lata Iskandar
View all 12 photos...










Thursday, 22-May-2008 11:29 Email | Share | | Bookmark
Melaka - CNY ( 8-9 Feb 2008 )

 
 
 
View all 21 photos...








Monday, 7-Jan-2008 14:41 Email | Share | | Bookmark
Jalan jalan cari pokok - Sungai buloh

 
 
 
View all 11 photos...
Dah lama sebenarnya merancang nak carik pokok bunga & buahan kat sg buloh. Ramai member2 yg rekemen kat sana byk choice dan yg penting murah...Walaupun tak tau sgt nak pi sana tapi kami tetap pi jugak berdasarkan pesan seorg rakan, 'carik temapt yg dekat ngan spital sg buloh'. Setelah penat mencari akhirnya kami sampai di sana dikala matahari tegak atas kepala..panas giler...tapi bila tengok bunga2 yg cantik2 kat situ terus macam org giler skit...Hasilnya ibu beli pokok bunga kertas merah & putih juga puding warna kuning. Ayah pulak beli pokok rambutan gading ngan mangga epal. Katanya nak tanam depan rumah..ade ke tanah??? Entah la....












Saturday, 5-Jan-2008 09:39 Email | Share | | Bookmark
Amirul ke Zoo Negara - 01.01.2008

 
 
 
View all 15 photos...
Sempena cuti tahun baru, ibu dan ayah berkesempatan bawak amirul melawat ke zoo negara. Bertolak dari puchong dlm pukul 10.30 & sampai di zoo pukul 11.00 pagi. Cuaca masa tu panas terik. Orang mmg ramai giler..mgkin masing2 dah plan nak melawat zoo sempena tahun baru. Pada pandangan mata aku, zoo ni dah tak sebest dulu. Haiwan2 kat sini macam dah tak berjaga. Tempat tinggal haiwan ni kotor dan baunya,, yerkhhh..busuknye..kami sempat jln2 dlm zoo naik train pendek tu. Pada amirul asal jer train namanya Thomas, ni la penangan tengok kartun 'Thomas & Friends'.


Ni la main entrance Zoo negara...Dah lama tak datang sini..last datang masa rombongan sekolah tadika tahun 80-an. Iskhhh....lama giler tu


Amirul takut tengok zirafah ni..mungkin sebab leher yg panjang tu


Amirul sibuk nak tangkap burung2 tu


kolam tu sebenarnya busuk giler..nak bergambar punya fasal..tahan jer la


Ayah : burung ape?
Amirul : Muyai...
Ayah : burung ape?
Amirul : Muyai....


Monday, 31-Dec-2007 15:19 Email | Share | | Bookmark
Antara aksi menarik amirul di kala mengantuk

 
 
 
View all 6 photos...


Mogok tak nak pakai baju


Kena tido kat hall...amirul merajuk tak nak masuk bilik


Pandang kamera tanpa perasaan..tgh sedap hayun kaki


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net